Heb jij écht de controle over de voeten van je paard?

Tijdens het rijden draait het vaak om je paard in de juiste houding op de juiste plaatst te krijgen. Hier komt veel precisie bij kijken. Ray Hunt heeft hier een prachtige verwoording voor en ik kan het zelf niet beter uitleggen dus lees even deze quote:

ray hunt

Met deze tekst in het achterhoofd bedacht ik een uitdaging. Hoe goed kan jij de voeten van je paard verplaatsen? In deze video geef ikzelf geen uitleg. Het is meer een uitdaging voor iedereen die gelooft dat ze de voeten van hun paard in hun handen hebben. PUT IT TO THE TEST!

Neem een plat voorwerp dat voldoende zwaar is (dit zodat de paarden die graag even schrapen geen vliegende voorwerpen onder hun buik krijgen) en leg het op de grond.

Plaats nu met zo weinig mogelijk handelingen elke voet van je paard op de tegel.

Candy en ik deden het de eerste keer in 3min en 19sec. Can you beat us?

Wil jij graag tips en trick’s over hoe je deze oefening leert uitvoeren zonder trek-en-sleurwerk? Meld je dan aan om lid te worden van de Facebook groep Balanced horsemanship waarin ik live op je vragen kan antwoorden. Hier zal je ook nog extra tips vinden om de oefening rustig op te bouwen.

https://www.facebook.com/groups/214143159464124/?source_id=121714231716421

Gebruik de #feelthefeetchallange en daag je vienden uit.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.