Dag-training(en)

1 dag

In een dag leer je meer dan in een uurtje. In de voormiddag krijg je steeds een grondige basis theorie. Deze theorie wordt nadien omgezet naar de praktijk. Tijdens deze dag komen verschillende onderdelen aanbod. Je kan deze zelf bepalen naargelang je niveau en je doelen. De vier thema’s die uitgeschreven staan bij lessen kunnen dus aangehaald worden.

2-daagse

Max 5 deelnemers. Net zoals de 1-dag opleiding kan de 2-daagse op maat worden afgesteld . Deze opleiding kan op verplaatsing doorgaan of door mezelf georganiseerd worden op een gehuurde locatie.

De indeling van de dagen is dus afhankelijk van wat de klanten willen leren. Er zal steeds bijhorende theorie gegeven worden.

In deze trainingssessie is het ook mogelijk om in de namiddag enkele privésessies te doen. De andere deelnemers kunnen dan als toeschouwer de lessen mee volgen.

3-daagse

Deze opleidingsvorm kan enkel gegeven worden op verlengde weekends of in de schoolvakanties. Dit zal gelijkaardig als een 2-daagse verlopen met als voordeel dat we meer diepgang en extra uitbreidingen kunnen aanhalen.